• Lundebakkeskolen
Ingen aktuelle nyheder
  • Sanne Baasch Jensen den 27-05-2016

Den 17. Juni afholder GAME Næstved den årlige fejring af gadeidrætten, hvor børn og unge viser street skills på asfalten i Næstved. Street GAME, som eventen hedder, rummer både en gadefodboldturnering, en street basket-turnering med kvalifikation til DM samt workshops i street art og dans. Det er den lokale version af GAME, der arrangerer Street GAME i Næstved, og i midten af projektet står unge frivillige GAME Playmakere, der hver eneste uge træner børn og unge i gadefodbold, street basket og street dance.
    Den sidste måneds tid har der været fuld gang i forberedelserne. Med træning flere gange om ugen, har bydelens børn og unge fået pudset formen af, så de nu er rustet til den kommende turnering. Playmakerne, som er unge rollemodeller, har instrueret og koordineret aktiviteterne i gadefodbold, street basket og street dance, og de vil også have en central rolle, når turneringerne skal løbe af stablen.
    - Vores Playmakere er selve rygraden i GAME. Det er dem, der sætter gang i en masse aktiviteter i deres eget hood, og med 15 stop rundt om i landet, når vi helt ud til deltagerne der, hvor de bor. Med Playmakerne er det på den måde muligt for os at få endnu flere med i legen på asfalten, fortæller Nikoline Olsen, projektleder i GAME.
    Udover turneringerne i street basket og gadefodbold byder programmet også på street art, hvor alle kan møde op og være med. Tilmelding til turneringerne kan ske på selve dagen. I basket spilles 3-mod-3 (1 udskifter) og i street soccer 4-mod-4 (1 udskifter). Vinderne kvalificerer sig til DM i street basket ved det store finalearrangement i København d. 27. august 2016.
    Street GAME er gratis, og alle er velkomne. Fodboldturneringen er for henholdsvis 8 –12 årige og 13-16 årige, mens basketturneringen er åben for alle, men ligeledes inddelt efter alder.
    Det hele foregår den 17. juni i Næstved ved boldbanerne bag Sydbyskolen på Parkvej 109  fra kl. 15:30. Aktiviteterne er lokalt medfinansieret af Center for Kultur & Borgerservice.
    Flyer med programmet for dagen er vedhæftet herunder
    Sylvia Winberg den 27-05-2016
    Et foreløbig farvel til vores Henrik på SFO Duen
    Henrik flytter til KBH i næste uge og i den forbindelse har Henrik valgt, at afholde noget barselsorlov frem til det nye skoleår starter.
    Henrik har været en super medhjælper på Duen i nu 8 år og klart han vil blive mega savnet af alle både børn og voksne . Henrik vil til august starte op i afd Fensmark og være en del af den personalegruppe som tager hånd om vores speciel børn som i forvejen  kender ham fra C2 og C3.

Vi vil  rigtig gerne invitere alle børn, forældre og kollegaer som gerne vil sige farvel til vores Henrik,  til en hygge eftermiddag på Duen d 30 maj fra kl 14-17  med kaffe, saft og kagebord
    Så det vil glæde os, at se jer alle til en god afslutning . Hilsen Personalet.
  • 31-05-2016
    Fed fritid teaterstykke · 2A · 3A · 4A · 5A